Welkom bij Oopsie Daisy!

Welkom bij Oopsie Daisy!

Ik ben Eugenie, oprichtster van Oopsie Daisy. Straks lanceer ik deze website en daar ben ik zoooo enthousiast over! Voor ik mijn stoffencollectie ter jullie beschikking stel, wil ik hier nog even neerschrijven waarom ik Oopsie Daisy opricht.

Mijn missie, om het in Paw Patrol-termen te verwoorden, is dat ik een antwoord wil bieden voor iedereen die net als ik ongelooflijk blij en enthousiast wordt van het moderne quilten.
Er wordt zoveel moois gemaakt en gedeeld in de online quilty community met de meest prachtige stoffen. Ik werd verliefd op de ongelooflijk leuke quiltstoffen van Ruby Star Society, Art Gallery Fabrics en Rifle Paper Co. Namen die je misschien al wel kent, want in de bekende Belgische en Nederlandse stoffenwinkels kan je vaak enkele stoffen uit zo'n collectie terugvinden. Maar de volledige collecties van stoffen die elkaar aanvullen, contrasteren en balanceren zodat je er de mooiste, meest unieke quilts en andere patchwork projecten mee kan maken, die kan je hier niet vinden.

Dat vind ik echte en groot gemis. Quilten is een prachtige manier om je eigen verhaal te vertellen. Het is de drukte en stress van het dagelijkse leven even achter je laten terwijl je verdwijnt in een wereld vol vrolijke, levendige kleuren met prints die tot je verbeelding spreken en de allerzachtste texturen waar je handen blij van worden.

Het starten van Oopsie Daisy is één van de beste beslissingen die ik voor mezelf gemaakt heb. Ik wil laten zien wat voor prachtige hobby dit kan zijn, wat voor uitstekende vorm van zelfliefde en -zorg. Ik wil bijdragen aan die online quilty community die me zo inspireert. En, dit is misschien wel de grootste wens, ik wil deze liefde voor stoffen en voor verhalen vertellen met stoffen delen met jou.

Laten we elkaar leren kennen en samen deze prachtige kunst delen.

 

Terug naar blog